Soklaposak
Tartalom:
Margarinos szelet (Szabóné Juliak)
-------------------------------------------------------------------------------
Margarinos szelet (Szabóné Julika)
A mézet meglangyosítjuk, és a hozzávalókat összegyúrjuk, háromfelé osztjuk, és kinyújtjuk. A tepsi hátán, sütőpapíron sütjük.
Krémje:
7dl tejből és 2 cs vanília pudingporból sűrű pudingot főzünk.
30 dkg ráma-margarint és 25 dkg porcukrot habosra keverünk és a hideg pudinghoz adjuk.
A krémet kettéosztjuk, az egyik fele vaníliás lesz, a másikba teszünk 10dk darált diót 2 kanál rumot 1 kanál kakaóport.
Így két ízű krémünk lesz. A tetejére 1db csokit 2evőkanál olajjal megolvasztunk és bevonjuk vele. Másnapra megpuhul, és nagyon finom sütemény.
.............................................................